Wedstrijdverslagen Dames


Wedstrijdverslag 18-03-2017: BZ&PC Da1 - De Vennen Da2
Afgelopen weekend speelden wij tegen de koploper, Vennen 2. De vorige wedstrijd hebben we tegen dit team verloren met 12-4.Met genoeg wissels en 2 coaches, Marlou en Cor, begonnen we de wedstrijd vol goede moed. In de voorbespreking besloten we halve press te gaan spelen, omdat we nog van de vorige wedstrijd wisten dat ze erg sterk waren op de contra.
Het eerste partje ging van start. Helaas stonden we na 30 seconden al met 1-0 achter. Wel kregen we een aantal kansen, waaronder 1 man meer en een 5 meter. Deze kansen werden helaas niet benut waardoor we het eerste partje eindigden met een achterstand: 1-4.
Het tweede partje begonnen we sterk en scoorden we uit een man meer situatie. Verschillende aanvallen leiden tot een doelpunt waardoor we terugkwamen naar een 4-5 achterstand. We hadden het moeilijk met het spel van de tegenstander, ze zaten er vol op. We eindigden dit partje dan ook met 4-7.
Ook in het derde partje kregen we nog een aantal kansen. Een strafworp die er helaas niet in ging. We kregen 3 man minders, waaruit alle 3 de keren werd gescoord.
Tot slot het laatste partje. In dit partje wist Carina nog een keer met een mooi doelpunt te scoren. Twee man meers werden door ons niet benut, mede door de goede keeper van de tegenstander.
De tegenstander werd na deze wedstrijd tot kampioen benoemd. We hebben dan ook verloren van de beste met een eindstand van 5-11. Hier zijn we zelf erg tevreden over. We hebben ondanks de eindstand een sterke wedstrijd gespeeld.


Wedstrijdverslag Dames (08-10-2016)

 BZ&PC 1- Gorgo1
We speelden onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. We hadden een vlotte start waardoor het al snel 1-0 stond.  In de eerste periode kregen beide teams een man meer maar werd er niet gescoord. We sloten de eerste periode af met een stand van 4-0. In de tweede periode speelden we wat rommelig. Er werd een man minder uitverdedigd en 1 doelpunt gemaakt. De stand voor rust was 5-0. Na een keeperswissel aan beide kanten gingen we de 3de periode in. We maakten weer een paar mooie aanvallen waardoor er weer gescoord werd. Ook werd er gescoord uit een man meer situatie. We gingen met een stand van 10-1 de laatste periode in. Er werd nog een paar gescoord met een goede aanval en er werden aanvallen tegenhouden van de tegenstander. Waardoor we afsloten met een stand van 14-2.

Wedstrijdverslag Dames (01-10-2016)

De Warande 2 - BZ&PC 1
Op 1-10 werd de eerst wedstrijd van het seizoen gespeeld. Onze tegenstander had er al 2 wedstrijden opzitten. Het was de eerste wedstrijd met onze nieuwe speelster Sam. Na goed ingezwommen te hebben begonnen we goed aan onze wedstrijd. Het eerste doelpunt werd door ons gemaakt. We speelden goed aanvallend en er werd goed verdedigd. Vlak voor het einde van de eerste periode kregen we een man minder maar deze werd goed uitverdedigd waardoor we de eerste periode afsloten met een stand van 0-1. In de tweede periode werd er weer goed aangevallen maar we kwamen er niet doorheen. Er werd ook goed verdedigd want de tegenstander kwam er ook niet door. In de 3de periode werd er aan beide  kanten een man minder gegeven. Door beide teams werd er niet gescoord hierdoor werd de 3de periode afgesloten met een stand van 0-1. In de 4de periode kregen we 2 man minders helaas werd hier beide keren uit gescoord. Waardoor de stand 2-1 werd. In de laatste minuut werd er een 5 meter gegeven voor ons. Deze werd en mooi ingeschoten waardoor de stand 2-2 is geworden.

Wedstrijdverslag Dames (03-03-2016) Hieronymus da 1 tegen BZ&PC da 1
Gemotiveerd en met een gezonde spanning  waren we begonnen aan de wedstrijd. Ook hadden we 3 wissels op de bank. Na een minuut te hebben gespeeld kwamen ze op een 1-0 voorsprong. We kregen twee man minder aan onze kant. Deze waren goed verdedigd maar ook goed gekeept. De eerste periode sloten we af met een 1-0 achterstand. Weer kregen we een man minder, ook deze werd goed verdedegid en ook deze werd  uit het doel gehouden door de keeper. We kregen 2 man meer, maar hier werd niet uit gescoord. Ook sloten we de 2 periodes af met een 1-0 achterstand.  Ook in de 3e de periode hadden we 4 man minder deze werden weer goed tegengehouden door verdedeging en keeper. We kregen een man meer maar het lukte niet om hier uit de scoren. In de 4 de periode werd de 1-1 gemaakt. Er werd steeds meer druk op ons gezet. We kregen 3  man minder waaruit er uit eindelijk maar 2 werden gescoord. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 4-1. We hebben een goede wedstrijd gespeeld alleen ze waren helaas een tandje te sterk voor ons. 

Wedstrijdverslag Dames (12-12-2015)

De Warande 2 - BZ&PC 1

Het was alweer de laatste wedstrijd van het jaar. Vol goede moed gingen we naar het zwembad toe het was even lastig om het zwembad te vinden maar uiteindelijk waren we er toch nog ruim optijd. We hadden een serieuze en duidelijke voorbespreking en we hadden zelfs een coach mee Lieke. Het eerst partje ging moeizaam. Beide teams waren fel aan de wedstrijd begonnen. Uiteindelijk viel er een doelpunt helaas was dat voor de tegenstander. Het tweede partje begonnen we halve pres te spelen in plaats van hele. Er werd voorin goed gezwommen en er werden doelpunten gemaakt. Achter hield de verdedeging ook veel acties van de tegenpartij tegen. We kregen meerdere 5 meters mee. 1 ging erin, 1 ging er na een rebound in en 1 mis. Ook in het 3 en 4 partje wisten we de rust te bewaren en nog een paar acties te maken of tegen te houden en het eindingde uiteindelijk in een welverdiende overwinning van 4-7.

 

Wedstrijdverslag Dames (28-11-2015)

BZ&PC 1 - TRB-RES 3

We waren compleet en zaten dus met 5 wissels op de bank. Na een groepsfoto te hebben gemaakt begonnnen we vol goede moed de wedstrijd. De tegenstander had namelijk geen wissels. Het eerste doelpunt viel vroeg in de wedstrijd aan onze kant. Halverwege de eerste helft werd er 2-1 gemaakt. Ook in de 2de periode werd er vroeg een doelpunt gemaakt aan onze kant. We kregen 2 man minders tegen maar die werden goed uitverdedigd. Langzamerhand gingen we het spel van de tegenstander spelen in plaats van ons eigen spel. Na een keeperswissel aan onze kant en een motiveerde woord van cor begonnen we in de 3de periode steeds meer weer ons eigen spel te spelen. We maakten 3 doelpunten en verdedigde 2 man minders goed uit.  Het was niet onze beste wedstrijd en zeker niet de mooiste maar we hebben uiteindelijk gewonnen met een stand van 7-2


Wedstrijdverslag Dames (14-11-2015)

BZ&PC 1 - De Vennen 2

Met maar een wissel op de bank beloofde het een spannende pot te worden. Ook hadden we de nieuwe badpakken van onze sponsor cafe zaal t centrum aan. De eerste helft begonnen we sterk met 4 doelpunten mee. Aan het eind van de eerste periode begonnen we wat moe te worden en kregen we 3 doelpunten tegen. De 2de periode begonnen we vrij snel met een man minder maar deze werd goed uitverdedigd. Aan het einde van de 2de periode kregen we een man minder waardoor het voor rust  5-4 werd. Na een keepers wissel werd het 6-4 . In de 3de periodes kregen we nog 2 man minder maar ook deze werden goed uitverdedigd.  In de laatste periode kregen we nog een doelpunt tegen. We sloten het uiteindelijk af met een 6-5 overwinning.

 

Wedstrijdverslag Dames (07-11-2015)

De Vennen 3 - BZ&PC 1

Het beloofde een spannende pot te worden, want wij als nummer drie moesten tegen nummer één. We begonnen sterk met drie doelpunten. Door een verdedigingsfout ontstond er een man minder en kregen we ons eerste doelpunt tegen. De spanning kwam terug in de wedstrijd door nog een doelpunt tegen. De eerste helft werd afgesloten met een tussenstand van 3-5. Na een keeperswissel aan onze kant, begonnen we aan het derde partje. We hadden vaak een man minder situatie, maar die werd steeds goed verdedigd. Het vierde partje begonnen we met een stand van 4-6. Bij het opzwemmen hadden we de bal en kon Els doorzwemmen naar het doel achter de verdediging langs waardoor ze een doelpunt maakte binnen 12 seconden. We kregen daarna onze enige man meer waaruit gescoord werd. We sloten af met een eindstand van 6-10.
 

Wedstrijdverslag Dames (12-12-2014)

De Warande 2 - BZ&PC 1

Het was alweer de laatste wedstrijd van het jaar. Vol goede moed gingen we naar het zwembad toe het was even lastig om het zwembad te vinden maar uiteindelijk waren we er toch nog ruim optijd. We hadden een serieuze en duidelijke voorbespreking en we hadden zelfs een coach mee Lieke. Het eerst partje ging moeizaam. Beide teams waren fel aan de wedstrijd begonnen. Uiteindelijk viel er een doelpunt helaas was dat voor de tegenstander. Het tweede partje begonnen we halve pres te spelen in plaats van hele. Er werd voorin goed gezwommen en er werden doelpunten gemaakt. Achter hield de verdedeging ook veel acties van de tegenpartij tegen. We kregen meerdere 5 meters mee. 1 ging erin, 1 ging er na een rebound in en 1 mis. Ook in het 3 en 4 partje wisten we de rust te bewaren en nog een paar acties te maken of tegen te houden en het eindingde uiteindelijk in een welverdiende overwinning van 4-7.

Groetjes het dames team

Wedstrijdverslag Dames (28-11-2014)

BZ&PC 1 - TRB-RES 3

We waren compleet en zaten dus met 5 wissels op de bank. Na een groepsfoto te hebben gemaakt begonnnen we vol goede moed de wedstrijd. De tegenstander had namelijk geen wissels. Het eerste doelpunt viel vroeg in de wedstrijd aan onze kant. Halverwege de eerste helft werd er 2-1 gemaakt. Ook in de 2de periode werd er vroeg een doelpunt gemaakt aan onze kant. We kregen 2 man minders tegen maar die werden goed uitverdedigd. Langzamerhand gingen we het spel van de tegenstander spelen in plaats van ons eigen spel. Na een keeperswissel aan onze kant en een motiveerde woord van cor begonnen we in de 3de periode steeds meer weer ons eigen spel te spelen. We maakten 3 doelpunten en verdedigde 2 man minders goed uit.  Het was niet onze beste wedstrijd en zeker niet de mooiste maar we hebben uiteindelijk gewonnen met een stand van 7-2

Wedstrijdverslag Dames (14-11-2014)

BZ&PC 1 - De Vennen 2

Met maar een wissel op de bank beloofde het een spannende pot te worden. Ook hadden we de nieuwe badpakken van onze sponsor cafe zaal t centrum aan. De eerste helft begonnen we sterk met 4 doelpunten mee. Aan het eind van de eerste periode begonnen we wat moe te worden en kregen we 3 doelpunten tegen. De 2de periode begonnen we vrij snel met een man minder maar deze werd goed uitverdedigd. Aan het einde van de 2de periode kregen we een man minder waardoor het voor rust  5-4 werd. Na een keepers wissel werd het 6-4 . In de 3de periodes kregen we nog 2 man minder maar ook deze werden goed uitverdedigd.  In de laatste periode kregen we nog een doelpunt tegen. We sloten het uiteindelijk af met een 6-5 overwinning.

Groetjes het dames team.

Wedstrijdverslag Dames (07-11-2014)

De Vennen 3 - BZ&PC 1

Het beloofde een spannende pot te worden, want wij als nummer drie moesten tegen nummer één. We begonnen sterk met drie doelpunten. Door een verdedigingsfout ontstond er een man minder en kregen we ons eerste doelpunt tegen. De spanning kwam terug in de wedstrijd door nog een doelpunt tegen. De eerste helft werd afgesloten met een tussenstand van 3-5. Na een keeperswissel aan onze kant, begonnen we aan het derde partje. We hadden vaak een man minder situatie, maar die werd steeds goed verdedigd. Het vierde partje begonnen we met een stand van 4-6. Bij het opzwemmen hadden we de bal en kon Els doorzwemmen naar het doel achter de verdediging langs waardoor ze een doelpunt maakte binnen 12 seconden. We kregen daarna onze enige man meer waaruit gescoord werd. We sloten af met een eindstand van 6-10.

 • Bewegez
 • Café-zaal 't Centrum Boxmeer
 • Installatietechniek C. de Bruijn
 • Cybox internet & communicatie
 • EEF Makelaars
 • Fysio Challenge
 • 't Hoogkoor
 • Pragmaticon
 • Pub Esser
 • Schaar en Naald
 • SponsorKliks, gratis sponsoren!
 • Vertaalbureau Francissen