Programma viering 60 jarig jubileum


Woensdag 15 maart 2023
Beste (oud-)clubleden, het is gelukt om een mooi programma samen te stellen. Alle reden om nu al een klein juichkreetje te slaken. Leden die graag een papieren uitnodiging ontvangen staan op het netvlies. Hier zal voor worden gezorgd. Het opgaveformulier om je voor de individuele onderdelen op te geven wordt komende week verstuurd. Neem even de tijd om het formulier op u in te laten werken. U kunt zich voor diverse onderdelen opgeven.

Graag willen we gezamelijk starten met het zwemmen voor de gehandicaptensport. Het opnameteam van omroep Land van Cuijk zal hierbij aanwezig zijn om een mooie reportage te maken. Een substantieel bedrag wordt geschonken aan het G-hockey team van Boxmeer. Bij de dagopening, door onze voorzitter natuurlijk en de verantwoordelijke wethouder, zal extra aandacht gevraagd worden voor de gehandicaptenzwemsport. Als vereniging kunnen we dit nog niet faciliteren.

Graag willen we gebruik maken samen met misschien Optisport en MHCB om hier iets voor te gaan betekenen. Na dit uurtje gaan we samen lunchen, waarna het echte werk begint. Clubkampioenschappen. Hierbij hebben Daan en Hannah een mooi schema opgesteld, dit vinden jullie allemaal op het opgaveformulier. Dus neem massaal deel. Prijsuitreiking enz., hoort er allemaal bij. 

Een jaarlijks terugkerende festiviteit mixed waterpolotoernooitje gaat ook dan gebeuren. Feest zonder feestkleding is een stuk minder. We willen speciale shirts laten maken en bijpassende handdoeken. Hierover krijgen jullie nog speciaal bericht. 

Daarna maken we groepsfoto's in deze 'feestkleding'. Zachtjes aan wordt het dan tijd om de sportieve feestkleding te gaan verwisselen in een echt feestkledij.

Om 20.15h start de feestavond bij het Drummerke in Boxmeer. Deze avond wordt opgeluisterd door een heuse DJ, die zijn veren uitgebreid zal spreiden. Leden vanaf de middelbare schoolleeftijd zijn ook welkom voor de feestavond. Gezamelijk zullen we de avond openen met een toast op ons aller gezondheid, en de gezondheid van de vereniging. Er zal ook een heuse pubquiz gehouden worden. Hier zal verleden en heden door elkaar spelen. Dit zal zeker aanleiding geven tot mooie gesprekken nadien. Dus mensen zo gauw als u het inschrijfformulier ontvangen hebt, geef u massaal op voor de verschillende onderdelen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Voor shirt en handdoek zal betaald moeten worden. De rest is voor rekening van de vereniging.

 
  • Bewegez
  • Café-zaal 't Centrum Boxmeer
  • Installatietechniek C. de Bruijn
  • Cybox internet & communicatie
  • EEF Makelaars
  • 't Hoogkoor
  • HTB
  • Pragmaticon
  • Pub Esser
  • SponsorKliks, gratis sponsoren!